Iridium 9575 PTT

Iridium 9575 PTT

1.699,00 Incl. BTW.

De Iridium 9575 Extreme PTT (Push to Talk) is heel simpel gezegd een (satelliet) portofoon met wereldwijd bereik.

Uiteraard heeft u minimaal twee van dergelijke toestellen nodig om onderling te kunnen communiceren.
Er kunnen maximaal 10 gespreksgroepen aangemaakt worden met in elke gespreksgroep in theorie een oneindige hoeveelheid PTT toestellen.
Iridium heeft succesvol getest met over 10.000 toestellen binnen één gespreksgroep.

De nieuwe PTT tarieven zijn door Iridium flink verlaagd en zullen u zeker meevallen.
Met deze techniek loont het niet langer om grondstations met versterkers, stroomvoorziening etc. te plaatsen voor uw portofoonverkeer.

Wij activeren de Iridium PTT Service geheel in eigen beheer, waarbij u kunt kiezen uit kleine geografische gebiedsdelen, tot aan gebieden van vele honderdduizenden vierkante kilometers!

Satcomm kan voor u in eigen beheer de Iridium PTT devices (IC-SAT100, IC-SAT100M, 9575 Extreme PTT) activeren, gespreksgroepen aanmaken, extra abonnementen verzorgen etc.
Een Iridium PTT device kan in maximaal 15 gespreksgroepen tegelijkertijd zitten, het aantal devices per gespreksgroep is onbeperkt.
De kleinste oppervlakte voor een gespreksgroep zijn tot 100.000 en 300.000 km2 en deze zijn ook zonder kosten (grotere oppervlakten op aanvraag).
Ter vergelijk, Nederland beslaat een oppervlakte van iets meer dan 41.000 km2. dus mogelijkheden genoeg….
Dit gebied kan overigens opgedeeld worden in meerdere gebieden, zolang u maar onder de 100.000 of 300.000 km2. blijft.
U kunt dus verschillende gebieden op onze Aarde aanwijzen waar een gespreksgroep zal werken.
Indien u een Iridium 9575 PTT toestel gebruikt, kan hierin uiteraard ook een sim geplaatst worden voor normaal gebruik over het Iridium netwerk.
Het abonnement hiervoor bedraagt bij een actief PTT toestel ongeveer een kwart van de kosten van hetzelfde abonnement wanneer de sim in een gewone Iridium handheld is geplaatst!!!